![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Türkiye`nin En Çok Polemik Yaratan Şahsiyeti Kimdir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar sizce Türkiye`nin en çok polemik yaratan şahsiyeti kimdir?cevaplarınızı bekliyorum..."
| Anketimiz: Türkiye`nin En Çok Polemik Yaratan Şahsiyeti Kimdir? | |||
| Zekeriya Beyaz | | 6 | 54,55% |
| Hülya Avşar | | 4 | 36,36% |
| Ahmet Çakar | | 1 | 9,09% |
| Müjder Ar | | 0 | 0% |
| Reha Muhtar | | 0 | 0% |
| Aysun Kayacı | | 1 | 9,09% |
| Diğer (belirtiniz) | | 1 | 9,09% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye`nin En Çok Polemik Yaratan Şahsiyeti Kimdir? Arkadaşlar sizce Türkiye`nin en çok polemik yaratan şahsiyeti kimdir?cevaplarınızı bekliyorum
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 391 Rep: 38846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye`nin En Çok Polemik Yaratan Şahsiyeti Kimdir? Zekeriya Beyaz'dır derim.Zira en hassas ve kutsal varlıklardan biri olan dinimiz adına ifadeleri olmaktadır.Bu yüzden din ile ilgili oldu mu daha çok tartışma ve polemik oluşmaktadır.
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: bedenen: antalya ruhen: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Türkiye`nin En Çok Polemik Yaratan Şahsiyeti Kimdir? çok fazla tv izlemiyorum.. ama her açışımda hülya avşara herhangi bir kanalda rastlıyorum.. sonra bana niye tv izlemiyorsun diyorlar. hıh!
__________________ **She is extraordinary girl!**:Arrogante: |
| | |
| | |