![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Satın aldığınız ürünün barkodu 869'la başlarsa Türk malı olduğunu biliyor musunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Satın aldığınız bir ürünün barkodu 869 ile başlarsa Türk malı olduğunu biliyor musunuz? Alışverişlerinizde buna dikkat ediyor musunuz?..."
| Anketimiz: Satın aldığınız ürünün barkodu 869'la başlarsa Türk malı olduğunu biliyormusununuz? | |||
| Hayır bilmiyordum, bundan sonra dikkat ederim. | | 15 | 62,50% |
| Evet, bunu biliyorum ama pek dikkat etmiyorum. | | 3 | 12,50% |
| Evet, bunu biliyorum ve dikkat ediyorum. | | 3 | 12,50% |
| Hayır bilmiyordum, zaten önemli de değil;ne malı olursa olsun benim için kalitesi önemlidir. | | 3 | 12,50% |
| Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Satın aldığınız bir ürünün barkodu 869 ile başlarsa Türk malı olduğunu biliyor musunuz? Alışverişlerinizde buna dikkat ediyor musunuz?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Satın aldığınız ürünün barkodu 869'la başlarsa Türk malı olduğunu biliyor musu Topic başlığını okur okumaz bizdeki ürünlerin barkoduna baktım 8 69 olarak başladığını gördüm.. teşekkürler.. öğrenmiş oldum.. Sonuç olarak bizdekiler TM ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Satın aldığınız ürünün barkodu 869'la başlarsa Türk malı olduğunu biliyor musu Alıntı:
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 117 Rep: 11488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Satın aldığınız ürünün barkodu 869'la başlarsa Türk malı olduğunu biliyor musu Bizler yabanci mal pesindeyiz, Dukanlarimizi kapadik, kapattirdilar. Uretim yapamayacak hale geldik. Made in Turkey .Bazi is adamlari Simdi bulgaristanda Bulgar mali uretiyor Turk insani . Hemen yan tarafta Bulgar komsu, insanlar kumas alirken pazarda BULGAR MALI diyor daha pahali olsa bile aliyorlar, biliyorlar ki daha iyi. kendi ureticilerine para kazandiriyorlar. Pazarlarda pazarcilar bagiriyor,bulgar mali (Bulgar mali ureticileri aslinda turk) Biz donumuzun lastiginden kumasina kadar cin maliyiz en ucuzu Milliyetcilik aslinda Mal milliyetciligi ile baslar. NIKE ayakkkabi giyip Ingiliz kumasi pantolon, cin mali don (gorunmuyor tabii) , hint mali gomlek ,fransiz kravat ile Istenildigi kadar milliyetciyim diye bagirsalar gulerim. Eskiden Yerli mallari haftasini kutlardik nerede o eski akilli gunler, Heey gidi akilli gunlerim hey, yasasin delilik |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Satın aldığınız ürünün barkodu 869'la başlarsa Türk malı olduğunu biliyor musu Alıntı:
Bir de şunu söylerdik.Yerli malı Türk'ün malı, herkes onu kullanmalı.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | |