FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Hakaret

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Hakaret" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herhangi bir tartışmada söyleyecek sözü kalmayan neden hemen hakarete ve meydan okumaya yada küfretmeye başlar? Böyle davranan insanların temelde psikolojik sorunları mı vardır? Size böyle davranıldığı zaman tepkiniz ne olur?..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-05-2008, 03:24 AM   #1
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Unknown Hakaret

Herhangi bir tartışmada söyleyecek sözü kalmayan neden hemen
hakarete ve meydan okumaya yada küfretmeye başlar?
Böyle davranan insanların temelde psikolojik sorunları mı vardır?

Size böyle davranıldığı zaman tepkiniz ne olur?
Sponsored Links
Alt 15-05-2008, 01:31 PM   #2
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: Hakaret

evet psikolojik sorunları vardır................

tabi bir yandanda ekti tepki durumunuda göz ardı edemeyiz..........

ben böyle bir durumda benden özür dilemesi gerektihini hatırlatırım..........

hakaretsiz küfürsüz yarınlar dileğim ile

iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-05-2008, 02:47 PM   #3
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herhangi bir tartışmada söyleyecek sözü kalmayan neden hemen
hakarete ve meydan okumaya yada küfretmeye başlar?
Böyle davranan insanların temelde psikolojik sorunları mı vardır?

Size böyle davranıldığı zaman tepkiniz ne olur?
Hakaret; kişinin tıkandığı noktada seçtiği bir hamledir...Mantıklı bir sözü kalmayan kişi illaki söz söyleme yarışına kendince girer ve kendine has üslubuyla hakaret yolunu seçer ki buda o kişinin özünde yatan asıl kişiliği yansıtır..
Geriye baktığınızda ''ben bu kişiyle mi tartıştım diye'' ahhlanabiliriz...(çünki kişi çok boştur,hakaretleri ise doludur)

psikolojik sorunu mu vardır?

Elbette altında psikolik bir neden yatar..''ben''cil yaklaşım ve aşırı ego kendini haklı çıkartmak uğruna o anda belkide bambaşka bir kişiliğe bürünecek boyutta dahi kişiyi sürükleyebilir...Genelde ''narsist insanlar'' bu yola başvurur...Haklı olduklarını ispatlamak için saldırgan bir tutum içine bile girebilirler...Bu ciddi bir rahatsızlıktır aslınabakarsanız...

Bana yapılsa...
Elbetteki üslubumu ve seviyemi bozmam..Çünki beni ben yapan seviyem ve kültürümdür..Buda beni o kişiden ayıran en büyük özelliğimdir...

sevgilerimle..
Alt 15-05-2008, 02:57 PM   #4
Aktif Uye

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
k.mutluluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakaret; kişinin tıkandığı noktada seçtiği bir hamledir...Mantıklı bir sözü kalmayan kişi illaki söz söyleme yarışına kendince girer ve kendine has üslubuyla hakaret yolunu seçer ki buda o kişinin özünde yatan asıl kişiliği yansıtır..
Geriye baktığınızda ''ben bu kişiyle mi tartıştım diye'' ahhlanabiliriz...(çünki kişi çok boştur,hakaretleri ise doludur)

psikolojik sorunu mu vardır?

Elbette altında psikolik bir neden yatar..''ben''cil yaklaşım ve aşırı ego kendini haklı çıkartmak uğruna o anda belkide bambaşka bir kişiliğe bürünecek boyutta dahi kişiyi sürükleyebilir...Genelde ''narsist insanlar'' bu yola başvurur...Haklı olduklarını ispatlamak için saldırgan bir tutum içine bile girebilirler...Bu ciddi bir rahatsızlıktır aslınabakarsanız...

Bana yapılsa...
Elbetteki üslubumu ve seviyemi bozmam..Çünki beni ben yapan seviyem ve kültürümdür..Buda beni o kişiden ayıran en büyük özelliğimdir...sevgilerimle..

Nerdeyse benim yazacaklarımı birebir yazmışsın o yüzden bana sadece bu
yazdıklarına katılmak kalıyor.Tşk mutluluk...

Mevlananın bir sözü vardır bu sözü ben çok severim.

Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok.Ne elbiseler gördüm içinde insan yok.
Alt 15-05-2008, 04:24 PM   #5
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Ben bu tür insanların gerçekten hasta olduklarını sanıyorum
artı tartışma bile olsa karşılıklı saygı olmasandan yanayım hani bir söz vardır sokak diliyle tartışma olunca seviye düşüyor. onun için bu tip insanlarla asla muhattap olmam kişiyle veya kşilerle tartışıp onların sevyelerine inmek tarftarı degilim ben
Alt 15-05-2008, 04:49 PM   #6
Aktif Uye

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu tür insanların gerçekten hasta olduklarını sanıyorum
artı tartışma bile olsa karşılıklı saygı olmasandan yanayım hani bir söz vardır sokak diliyle tartışma olunca seviye düşüyor. onun için bu tip insanlarla asla muhattap olmam kişiyle veya kşilerle tartışıp onların sevyelerine inmek tarftarı degilim ben

İnsanlar saygılı ve seviyeli bir şekilde düşüncelerini ortaya koyabilirler.
Dün sana edilen hakaret yorumunu gördüm.:( Allah'tan Yüksel Admin
bu konularda çok tutarlı da hakaret edenlere aman vermiyor forumlarda.

Etiketler
hakaret

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:49 PM .