![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "25 yaş altında gençler için Dört Dörtlük!" başlıklı konu görüntüleniyor, "beni pek memnun eden bi tarifedir kendisi... turkcell saolsun yine düşündü bizi..100 kontör yüklemeniz durumunda sonraki 30 gün boyunca 25 yaş altındaki gençler için başlayan kampanya bu..10 dakika 1 kontöre ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | beni pek memnun eden bi tarifedir kendisi... turkcell saolsun yine düşündü bizi..100 kontör yüklemeniz durumunda sonraki 30 gün boyunca 25 yaş altındaki gençler için başlayan kampanya bu..10 dakika 1 kontöre konuşuyorsunuz, her ay ilk 2 saat konuşmanız bedava, her yöne 1 sms 1 kontör, 3 smsden sonrası bedava.. daha ne olsun? 2 saat konuşmanın bedava olması süper olmuş.. sms yazmaya üşenenler için ideal.. ayrıca sadece kontörlü değil fatuıralı hatlar içinde aynı şekilde kampanya var.. çok güzel olmuş bence.. g n ç t r k c l l - Türkiye’nin gençlik kulubü adresinden detaylı bilgi edinilebilir:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 25 yaş altında gençler için Dört Dörtlük! aslında ben bu uygulamayı protesto edıyorum..neden 25 yas altı gencler!!!!! burada 25 yaş üstüne yaşlısınız siz demek mı ıstenıyor...bence bu uygulama 25 yasla sınırlı tutulmamalı ve genele yayılmalı:) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 25 yas alti, gnctrkcll, turkcell |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |