![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Organ bağışı hakkında neler düşünüyorsunuz? Ülkemiz de organ bağışı diğer ülkelere göre çok düşük. Sırada bekleyen bir sürü hasta var. Ve yakınlarının beyin ölümü gerçekleşenler organ bağışlamakta tereddüt ediyor. Bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Organ bağışı hakkında neler düşünüyorsunuz? Ülkemiz de organ bağışı diğer ülkelere göre çok düşük. Sırada bekleyen bir sürü hasta var. Ve yakınlarının beyin ölümü gerçekleşenler organ bağışlamakta tereddüt ediyor. Bir gün bir yakınımızın organa ihtiyacı olabileceğini ve sizin de aynı durumda kalabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Ben devlet hastanesine gittim ve ne varsa bağışladım.:) Hemşire hangi organları bağışlıyorsunuz diye sorunca hepsi sizin olsun dedim. Eğer beyin ölümlü bir kaza falan yaşarsam kimbilir kaç kişinin hayatına ışık olacağım. Ben dinen de bu konuyu araştırdım ve hiç bir sakıncası olmadığına inandım. Çünkü Allah istemese benim korneamla başka hasta dünyayı göremezdi. Yada kalp kapakçığımla başka bir insanın kalbi yeniden hayata dönmezdi. Organ bağışına siz de katılın ve başka hayatlara ışık olun arkadaşlar!
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! Umut bekleyen bir insana umut olabilmek kadar güzel birşey olabilirmi tabiki bağışlarım ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! Alıntı:
Doğangüneş çok sevindim. Yapacağın tek şey devlet hastanesine gitmek. İki tane şahit gerekiyor. Bana hemşireler şahit oldu ve imza attı. Bir kart hazırlıyorlar aynı kredi kartı gibi bir şey ve onu sürekli üzerinde taşıyorsun. Hani Allah korusun kaza falan olursa anında başka insanlara organları yetiştirebilmek için o kart gerekiyor. Bir de mutlaka anne babanızın onayı gerekiyor. Kartınız olsa bile aile izin vermezse organları alamıyorlar. Ben ailemi ikna ettim onlarda çok sevindiler ve onayladılar sağolsunlar.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! Dinimizde de var organ bağışlamak.. kendi adıma söylemeliyim ki hiç çekinmem bağışlarım ..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #6 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! Ben coktaaan bagısladım bütün organlarımı :) Eğitim ve Araştırma Hastaneleri,Devlet Hastanelerinde organ bagısı yapılıyor |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! Alıntı:
Hiç çekinmem bağışlarım demek yetmiyor sgor organ bağışında bir saniyenin bile ne kadar çok önemi var bilemezsin.Umarım bir an önce sende bağışta bulunursun. Duyarlılığın için tşk.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen!
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! SAHARAY öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.Organ bağışı hakkında birkaç bilgi vermek istedim. Bağışları bütün sağlık kuruluşları kabul ediyor artık.Sağlık Ocakları dahil.Ayrıca Sağlık Müdürlüğünün standları var belli merkezi noktalarda .Oralarda da bağışlarınız kabul ediliyor. Şunuda belirtmek istiyorum organ bağışladığınızı ve kartınızın olduğunu her yerde söylemeyin. Yakın akrabalarınızın bilmesi yeterlidir.Bu konuda temkinli olmakta yarar var. Bunu da bir dip not olarak iletmek istedim. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen! Kampanyaya destek ve bilgi için ([url=http://www.istanbulsaglik.gov.tr )adresinden de yararlanabilirsiniz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |