FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen!

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Organ bağışı hakkında neler düşünüyorsunuz? Ülkemiz de organ bağışı diğer ülkelere göre çok düşük. Sırada bekleyen bir sürü hasta var. Ve yakınlarının beyin ölümü gerçekleşenler organ bağışlamakta tereddüt ediyor. Bir ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-05-2008, 12:54 AM   #1
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Exclamation Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen!

Organ bağışı hakkında neler düşünüyorsunuz? Ülkemiz de organ bağışı diğer ülkelere
göre çok düşük. Sırada bekleyen bir sürü hasta var. Ve yakınlarının beyin ölümü
gerçekleşenler organ bağışlamakta tereddüt ediyor. Bir gün bir yakınımızın organa
ihtiyacı olabileceğini ve sizin de aynı durumda kalabileceğinizi hiç düşündünüz mü?

Ben devlet hastanesine gittim ve ne varsa bağışladım.:)
Hemşire hangi organları bağışlıyorsunuz diye sorunca hepsi sizin olsun dedim.
Eğer beyin ölümlü bir kaza falan yaşarsam kimbilir kaç kişinin hayatına ışık olacağım.
Ben dinen de bu konuyu araştırdım ve hiç bir sakıncası olmadığına inandım.
Çünkü Allah istemese benim korneamla başka hasta dünyayı göremezdi.
Yada kalp kapakçığımla başka bir insanın kalbi yeniden hayata dönmezdi.

Organ bağışına siz de katılın ve başka hayatlara ışık olun arkadaşlar!
Sponsored Links
Alt 10-05-2008, 01:00 AM   #2
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kula Bela Gelmez..Hak Yazmadıkça..Hak Bela Yazmaz..Kul Azmadıkça...!!

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: Organ Bağışına Siz De Katılın Lütfen!

Umut bekleyen bir insana umut olabilmek kadar güzel birşey olabilirmi tabiki bağışlarım

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 10-05-2008, 01:04 AM   #3
Aktif Uye

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Umut bekleyen bir insana umut olabilmek kadar güzel birşey olabilirmi tabiki bağışlarım

Doğangüneş çok sevindim. Yapacağın tek şey devlet hastanesine gitmek.
İki tane şahit gerekiyor. Bana hemşireler şahit oldu ve imza attı.
Bir kart hazırlıyorlar aynı kredi kartı gibi bir şey ve onu sürekli üzerinde
taşıyorsun. Hani Allah korusun kaza falan olursa anında başka insanlara
organları yetiştirebilmek için o kart gerekiyor. Bir de mutlaka anne babanızın
onayı gerekiyor. Kartınız olsa bile aile izin vermezse organları alamıyorlar.
Ben ailemi ikna ettim onlarda çok sevindiler ve onayladılar sağolsunlar.:)
Alt 10-05-2008, 09:07 AM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğangüneş çok sevindim. Yapacağın tek şey devlet hastanesine gitmek.
İki tane şahit gerekiyor. Bana hemşireler şahit oldu ve imza attı.
Bir kart hazırlıyorlar aynı kredi kartı gibi bir şey ve onu sürekli üzerinde
taşıyorsun. Hani Allah korusun kaza falan olursa anında başka insanlara
organları yetiştirebilmek için o kart gerekiyor. Bir de mutlaka anne babanızın
onayı gerekiyor. Kartınız olsa bile aile izin vermezse organları alamıyorlar.
Ben ailemi ikna ettim onlarda çok sevindiler ve onayladılar sağolsunlar.:)
Bu bilgileri benimde öğrendiğim iyi oldu nekadar ailem karşı çıksada ki evlatlarıyım kıymak istemiyolar bana ama ben bu konuda kendimi bildiğimden beri organ bağışı yaptırmalıyım diyodum ve aynı karardayım bir insanın kaç tane organı kaç kişiye can veriyo oyüzden gözümü kırpmadan vermek isterim,konu başlığını düşünüp açtığın ve duyarlılığın için sana teşekkürler SAHARAY
Alt 10-05-2008, 10:05 AM   #5
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Dinimizde de var organ bağışlamak.. kendi adıma söylemeliyim ki hiç çekinmem bağışlarım ..
Alt 10-05-2008, 12:46 PM   #6
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Ben coktaaan bagısladım bütün organlarımı :) Eğitim ve Araştırma Hastaneleri,Devlet Hastanelerinde organ bagısı yapılıyor
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 14-05-2008, 11:28 PM   #7
Aktif Uye

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dinimizde de var organ bağışlamak.. kendi adıma söylemeliyim ki hiç çekinmem bağışlarım ..

Hiç çekinmem bağışlarım demek yetmiyor sgor organ bağışında bir saniyenin bile
ne kadar çok önemi var bilemezsin.Umarım bir an önce sende bağışta bulunursun.
Duyarlılığın için tşk.
Alt 17-05-2008, 11:28 PM   #8
Aktif Uye

Daha fazla bilgi için linke tıklayınız...

Organ Bağışı Hakkında Merak Ettikleriniz
Alt 17-05-2008, 11:56 PM   #9
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cahilden Dostum Olacağına Alimden Düşmanım Olsun

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

SAHARAY öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.Organ bağışı hakkında birkaç bilgi vermek istedim.
Bağışları bütün sağlık kuruluşları kabul ediyor artık.Sağlık Ocakları dahil.Ayrıca Sağlık Müdürlüğünün standları var belli merkezi noktalarda .Oralarda da bağışlarınız kabul ediliyor.
Şunuda belirtmek istiyorum organ bağışladığınızı ve kartınızın olduğunu her yerde söylemeyin. Yakın akrabalarınızın bilmesi yeterlidir.Bu konuda temkinli olmakta yarar var.
Bunu da bir dip not olarak iletmek istedim.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-05-2008, 11:58 PM   #10
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cahilden Dostum Olacağına Alimden Düşmanım Olsun

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Kampanyaya destek ve bilgi için ([url=http://www.istanbulsaglik.gov.tr )adresinden de yararlanabilirsiniz.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:04 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8