![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Myanmar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Myanmar diyorum..... nergis kasırgası ..... 22000 ölü 40000 kayıp ... Onbinlerce kişi kayıp, yüz binlerce kişi evsiz ve susuz kaldı, pek çok köy ve kasaba haritadan silindi. diyorum..... başkada birşey ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Myanmar Myanmar diyorum..... nergis kasırgası ..... 22000 ölü 40000 kayıp ... Onbinlerce kişi kayıp, yüz binlerce kişi evsiz ve susuz kaldı, pek çok köy ve kasaba haritadan silindi. diyorum..... başkada birşey demiyorum(diyemiyorum) ![]() haberin videosu NTVMSNBC - Haber Video
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. Konu Mevt tarafından (09-05-2008 Saat 08:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 218 Rep: 21595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Myanmar Iste bu ulkeye devlet birimlerimizin oldugu yardim kuruluslari gonderilmeli, ve yiyecek giyecek yardimi gonderilmeli diye dusunuyorum. Biz dogal afetlere onem vermiyoruz,Insan kaybetmeye alisik bior toplum oldugumuz icin Memleketimizin isyerlerini kapaya kapaya borc odedigi bir durumda boyle bir seyi yapacak mekanizmasi bile yok AKUT cu taniyorum AKUT kendi kendine sadece gonullulerce kurulmus bir insani kurlus. Devletin bir yardimi yok birkac basit kurulustan ve tren istasyonlarina konulan demir para kumbaralardan kazaniliyor. Yarin oburgun istanbulda beklenen deprem ve bunun gibi baska sehirlerimizde agir bir dogal afet olursa bu yapilan yardimlar birgun geri donecektir. Yardim yapmak Turkiyenin itibaridir. guclulugudur. Bunu bir fitre gibi dusunmeliyiz. Boyle devletce bir kurulusumuz yok cok buyuk afetlerde Askerimizden baska disiplinli birsey kalmiyor elimizde, en son gel git yine askerimizin eline duseriz |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Myanmar
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| myanmar, nergis |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |