FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

Myanmar

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Myanmar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Myanmar diyorum..... nergis kasırgası ..... 22000 ölü 40000 kayıp ... Onbinlerce kişi kayıp, yüz binlerce kişi evsiz ve susuz kaldı, pek çok köy ve kasaba haritadan silindi. diyorum..... başkada birşey ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-05-2008, 12:13 AM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Myanmar

Myanmar diyorum.....
nergis kasırgası .....
22000 ölü 40000 kayıp ...
Onbinlerce kişi kayıp, yüz binlerce kişi evsiz ve susuz kaldı, pek çok köy ve kasaba haritadan silindi. diyorum.....
başkada birşey demiyorum(diyemiyorum)

haberin videosu
NTVMSNBC - Haber Video

Konu Mevt tarafından (09-05-2008 Saat 08:27 PM ) değiştirilmiştir..
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 09-05-2008, 12:41 AM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: Myanmar

Iste bu ulkeye devlet birimlerimizin oldugu yardim kuruluslari gonderilmeli, ve yiyecek giyecek yardimi gonderilmeli diye dusunuyorum.

Biz dogal afetlere onem vermiyoruz,Insan kaybetmeye alisik bior toplum oldugumuz icin

Memleketimizin isyerlerini kapaya kapaya borc odedigi bir durumda boyle bir seyi yapacak mekanizmasi bile yok AKUT cu taniyorum AKUT kendi kendine sadece gonullulerce kurulmus bir insani kurlus. Devletin bir yardimi yok birkac basit kurulustan ve tren istasyonlarina konulan demir para kumbaralardan kazaniliyor.

Yarin oburgun istanbulda beklenen deprem ve bunun gibi baska sehirlerimizde agir bir dogal afet olursa bu yapilan yardimlar birgun
geri donecektir.
Yardim yapmak Turkiyenin itibaridir. guclulugudur. Bunu bir fitre gibi dusunmeliyiz.

Boyle devletce bir kurulusumuz yok cok buyuk afetlerde Askerimizden baska disiplinli birsey kalmiyor elimizde, en son gel git yine askerimizin eline duseriz
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 09-05-2008, 08:30 PM   #3
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Myanmar

CNN TÜRK.com

haberin güncel videosu

Etiketler
myanmar, nergis

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:29 AM .