![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Kapanmak buysa.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Gerçek hayattan alıntıdır....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. İşte bu herşeyi özetliyor sanırım :) Gerçekten bu mu kapanmak ? |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. Evet kapanmak bu galiba ablacım kafayı örtüceksin sadece.Sonrada bütün devleti ,siyaseti,meclisi karıştırıcan.Kafanızı açın gerisini kapayında sorun kalmasın bari...Daha önemli sorunları var Türkiyenin... not:Şunuda belirtmeden geçmeyim.Kafası kapalı,kıyafeti resimdeki gibi OLMAYAN hanımlara hiçbir sözüm yoktur!
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. Acaba boyun altında bol (vücudu belli edip erkekleri rahatsız etmiycek) kıyafetler giysem basım acık kalsa bende kapalı sayılır mıyım?Sayılır isem yapıcam da :) |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. Alıntı:
Not: Benim ninem de örtülü, benim dedemde hocaydı? Allah aşkına bu neyin savunması böyle, onların diploması veya sevabı, günahından size ne. Hani birey ve bireye saygı, bu kadar sırıtan değerlere gelde cevap verme, illada biryerlere yaranmak mı gerekiyor anlamıyorum artık. bu yozlaşmayı. Konu erkişi tarafından (03-02-2008 Saat 02:17 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Rep Gücü: 188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. Arkadaşım seçtiğin kelimelere DİKKAT ET. Forum kurallarını oku aşağılayıcı cümleler kurma. Ayrıca yaptıgını ben forum kuralları olarak değerlendirmeye bile duymuyorum büyük bir insanlık ayıbı yapıyorsun. Herkesle hemfikir olmak zorunlulugun yok. Tabiki fikir ayrılıkları olacak buda zaten asıl doğruyu ortaya cıkartıyor. Savundugun şey olarak özgürlük eşitlikden yanasın konustugun cümlede düşünce özgürlügüne karşısın. Nasıl bir çağrışımdasın bilemiyorum ama düşünerek yaz en azından tükürdüğünü yalama. |
| | |
| | #10 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. bu konudaki tartışmanın fazla uzadığı kanısındayım insanların görüş ve giyim özgürlüklerini konuşmanın anlamı yok her birey kendi hayatını tarzını ve düşüncesini savunmalı o insanlar kendine bunu yakıştırıp taşıyorsa başkalarını da bunlarla aynı kefeye koyamazsınız insan oğlu çüğ süt emmiş ve herkeste nefis denen bir şey var unutmayalım.
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| afganistan, basortusu, felsefe, gebze, tekbir, tesettur, turban |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |