![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Kapanmak buysa.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Aslında ben bu konuda kimseyle tartışmamaya söz vermiştim kendi adıma çünkü halk olarak oyuna geldiğimizi düşünüyorum birileri çıkıp zaman zaman başörtüsünü gündeme getiriyor ve televizyonda tartışmalar başlıyor gündem değişiyor siz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. Aslında ben bu konuda kimseyle tartışmamaya söz vermiştim kendi adıma çünkü halk olarak oyuna geldiğimizi düşünüyorum birileri çıkıp zaman zaman başörtüsünü gündeme getiriyor ve televizyonda tartışmalar başlıyor gündem değişiyor siz hatırlıyormusunuz başörtüsünden önceki gündem neydi çok kolay kandırılıyoruz başörtüsü çok hassas bir konu ama çok yıpratıldı insanlar umutlandırıldı siz inandınızmı başbakanın başörtüsünü çözücene ben hiç inanmadım yani başörtüsü tartışmalarda kaldı kısır tartışmalar şimdi arkadaşım böyle bir konu açmış güzel tamam herşeyi tartışmalıyız ama birde şöyle düşünün bu tartışmada açık kapalı diye bir yorum olşuyor kendiliğinden ve bölünüyoruz arkadaşlar işte ben sırf bu yüzden bu gibi tartışmalara katılmamaya karar verdim size bir sözüm yok sadece kendi fikrimi söyledim yanlış anlaşılmasın..........Ben herkes için ÖZGÜRLÜK diyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #82 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kapanmak buysa.. evet amerıkanın ılımlı ıslam polıtıkası budur arkdaslar bu resımlerde ılımlı ıslamın bırer semboludur.acaba bası acık olan namazında nıyazında olmasa bıle kandıllerde bı dua okuyan kurban bayramlarında fakıre et dagıtan annelerımızmı gercek musluman yoksa bunlarmı.ben bu ulkede bı seye ınanıyorum nasıl herkez kendını bı sekılde farklı kılmaya calsıyosa bu tıp ınsanlarda aynısını yapıyo ama ınanc fln degıl ıclerınde belkıde ınanmıyanı bıle var sırf kafasını kapadıgı ıcın ınanıyo gıbı gozukuyo nerden bılıyoruz.kısacası bızım kanında serıat rejımı alvuyarları olan basbaknımız g.wbuıstan kan naklıyle ılımlı olmus bırden bıre nedense.ıste bularda ılımlı tayyıbım ılımlı ınsanları tayyıbın yuzde 47 sı bunlar ıste .gerıye kalan 53 luk bolum atesıtmıs ya ıste bunları ornek alckmısız ben bunu anladım eger bole ınancaksam hıc ınanmam yazım yırmı bu dusuncem hıc degısmedı hıcte degısmezde |
| | |
| | |