![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "google'ın ana sayfası" başlıklı konu görüntüleniyor, "benmi yanlış görüyorum yoksa google'ın ana sayfasında vinç'in halatına asılı bir çocukmu var? yanlış görmemek için defalarca baktım ama gördüğüm şey aynı.bu görüntü bana iran'da halkın ortasında idam edilen insanları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | benmi yanlış görüyorum yoksa google'ın ana sayfasında vinç'in halatına asılı bir çocukmu var? yanlış görmemek için defalarca baktım ama gördüğüm şey aynı.bu görüntü bana iran'da halkın ortasında idam edilen insanları hatırlattı,zira orada'da idamlar,vinç'in ucuna bağlanan halatla gerçekleştiriliyor. belkide çok masumane bir resimdir sadece ben çok fesatca düşünüyorum. ama yinede siz bi bakın.saygılar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: google'ın ana sayfası değiştirmişler sanırım.ama adamı resmen vinç'e astıklarına yemin edebilirim. neyse şimdi düzelmiş aynı adam boya yapıyor demekki ölmemiş:)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |