![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "SİGARA" başlıklı konu görüntüleniyor, "İçeni içmeyeni zararlı,içme bırak der başkasına;ama sigara içmeyi seviyorum doğrusu.Bıraksam bi dert bırakmasam bi dert.Ne yapim ben ?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | SİGARA İçeni içmeyeni zararlı,içme bırak der başkasına;ama sigara içmeyi seviyorum doğrusu.Bıraksam bi dert bırakmasam bi dert.Ne yapim ben ? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: SİGARA bu uyarı niteliğindeki yazıların daha çok sigara içmeye teşvik ettiğini biliyormuydunuz? |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: SİGARA Bilmiyordum; ama daha fazla dikkat çekiyor olsa gerek.Bırakmaya başladım; ama çok zorluyor.Sakın başlamayın, işin başında olan varsa da vakit erkenken bıraksın bence;) |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: SİGARA Teşekkür ederim.Ah bir de geçişse öyle ;) |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SİGARA sigara öldürmüyor aslında süründürüyor arkadaşlar her kez bırakmalı aslında.Bende kullanıyorum ama bırakamadım erteliyorum yarın bırakırım istersem diyerek kendimi kandırıyorum bence.Başlamamış veya yeni başlamış olanlara yol yakın iken bırakmalarını tavsiye ediyorum. Birde konuya sigara isimleri veya özendirici anlamdaki mesajları yazmak forumumuz kurallarınca yasaktır dikkat edelim.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |