![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "en gerçek 10" başlıklı konu görüntüleniyor, "size göre,dünyada,hayatınızda ve yaşantınızda en gerçek 10 şey nedir? belki 10 biraz fazla gelebilir yani bana göre fazla ama sizleri kendi öngörü sınırlarım içersine mahkum etmek istemedim,onun için 10 seçenek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | en gerçek 10 size göre,dünyada,hayatınızda ve yaşantınızda en gerçek 10 şey nedir? belki 10 biraz fazla gelebilir yani bana göre fazla ama sizleri kendi öngörü sınırlarım içersine mahkum etmek istemedim,onun için 10 seçenek diye adlandırdım isteyen 10dan fazlada yazabilir. bende konuyu açan olarak bişiler yazmak istedim ama şimdilik ufkum kırık hele siz bi yazında bende sizden kopya çekerim belki biraz. ama listemin ilk sırasında ALLAHcc ve ikinci sırasında ise ölüm geliyor zaten şimdilik aklımada birtek bu iki gerçek geliyor.saygılar
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en gerçek 10 Allah,yalnızlık,zorunluluklar,kader,zorluklar,sevg i ve ölüm... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |