FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

sadist kadından nağmeler

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "sadist kadından nağmeler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkeolog ol. Kazı beni. Uygarlığımın dibime in, içimdeki kalıntıları biriktir, sök hepsini, para kazan geçmişimden. İçimde kalmış adamların cesetlerini çıkart, mumyaladığım firavunlarımı müzeye koy. Doktor ol, deş içimi, ağzımla vajinamın ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2007, 11:50 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
sadist kadından nağmeler

Arkeolog ol. Kazı beni. Uygarlığımın dibime in, içimdeki kalıntıları biriktir, sök hepsini, para kazan geçmişimden. İçimde kalmış adamların cesetlerini çıkart, mumyaladığım firavunlarımı müzeye koy. Doktor ol, deş içimi, ağzımla vajinamın yerini değiştir. İçime girerken ince bağırsaklarıma değil boğazıma sok ulvi teleskopunu. Ameliyat yaparken kendini unut beynimde, çeşitli alet edevat yerine. Yoğun bakımına al beni. Avukat ol, koru beni. İçimde öldürdüğüm adamlar için cinayetten içeri tıkılmama engel ol, tanık sandalyesine otur ve suçsuz olduğumu kabul ettir hakime. Hakim ol. Yargıla beni. Hücrene tık tek pencereli. Aşçı ol, zehirle beni. Kanımı kullan domates sosu niyetine. Kasap ol, bütün sado-mazo emellerine alet et beni, evinde karını öldürememenin verdiği hınçla sapla bıçağı, süz kanımı, kıyma yap beni, kıy beni. Mimar ol, odalara böl beni. Yatak odamda seviş, salonumda televizyon izle. Kumandamı al eline, bir kişiliğimden diğerine zap'la, sesimi aç, sesimi kıs. Renk ayarlarımı boz, yazın ortasında kızart tenimi.alıntı

çok enteresan bir yazı ilgimi çekti,ama bu düşünce tarzını bişiye benzetemedim.sizce nasıl bir pikolojiyle yazılmış bu yazı.romantizm değildir herhalde.başlıkta farklıydı ben sadist kadından nağmeler olarak değiştirdim
Sponsored Links
Alt 30-03-2008, 02:47 AM   #2
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: sadist kadından nağmeler

sadece güncellemek için cevap yaıyorum.zira bu yazıyı hala çok seviyorum ve daha çok okuyanının olmasını istediğim için cevap yazdım.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-03-2008, 02:06 PM   #3
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
gavs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
.sizce nasıl bir pikolojiyle yazılmış bu yazı.romantizm değildir herhalde.başlıkta farklıydı ben sadist kadından nağmeler olarak değiştirdim[/color]
bence bir hayat kadının pişmanlık la yazılan kendine ve topluma olan nefreti derim
Alt 30-03-2008, 05:45 PM   #4
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Hayatta herşeyi günlük veya kısa süreli yaşamış ve erkeler tarafından sadece et olarak görünmüş bir kadının yalnızlığında yazılmış geç bir vicdan yazısı.
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-03-2008, 07:41 PM   #5
Yeni Kayıt

atmaca_er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi

atmaca_er is on a distinguished road

psikopat olduğunu söyleyebilirim ...:D
atmaca_er isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-04-2008, 01:24 AM   #6
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

maybe is on a distinguished road

Forumdaki insanlara soracağına, yazının sahibine sorman daha mantıklı değil mi? Sadist değilim, hayat kadını da değilim. Anlaman gereken tek şey, bazı insanların, belli bir role bürünüp yazı yazabidikleri gerçeği. Ayrıca, bir alıntı yapıyorsan altına link de koymalısın nereden aldığına dair. Bu artık bir suç çünkü.

Bu sefer link benden olsun, bir daha affetmem

Kırmızı ayakkabılarım.: ÖSS.
maybe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-04-2008, 01:44 AM   #7
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
maybe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forumdaki insanlara soracağına, yazının sahibine sorman daha mantıklı değil mi? Sadist değilim, hayat kadını da değilim. Anlaman gereken tek şey, bazı insanların, belli bir role bürünüp yazı yazabidikleri gerçeği. Ayrıca, bir alıntı yapıyorsan altına link de koymalısın nereden aldığına dair. Bu artık bir suç çünkü.

Bu sefer link benden olsun, bir daha affetmem

Kırmızı ayakkabılarım.: ÖSS.
Arkadaşlar eklediğiniz konulara,resimlere kaynak eklemeniz yazıyor forum kurallarında.Yeri geldikçe bazı konuların altınada uyarı yapıyoruz kaynak belirtin diye ama çoğu üyemiz dikkat etmiyor:( ,İşte bu gibi durumlarla karşılaşmamak için Lütfen biraz daha dikkat!

Kusura bakma maybe biz sürekli uyarı yapıyoruz.Kurallarada en başa ekledik ama durum ortada.Anlayışın için teşekkür ederiz.Bu arada hoşgeldin aramıza.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil