![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "sadist kadından nağmeler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkeolog ol. Kazı beni. Uygarlığımın dibime in, içimdeki kalıntıları biriktir, sök hepsini, para kazan geçmişimden. İçimde kalmış adamların cesetlerini çıkart, mumyaladığım firavunlarımı müzeye koy. Doktor ol, deş içimi, ağzımla vajinamın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | sadist kadından nağmeler Arkeolog ol. Kazı beni. Uygarlığımın dibime in, içimdeki kalıntıları biriktir, sök hepsini, para kazan geçmişimden. İçimde kalmış adamların cesetlerini çıkart, mumyaladığım firavunlarımı müzeye koy. Doktor ol, deş içimi, ağzımla vajinamın yerini değiştir. İçime girerken ince bağırsaklarıma değil boğazıma sok ulvi teleskopunu. Ameliyat yaparken kendini unut beynimde, çeşitli alet edevat yerine. Yoğun bakımına al beni. Avukat ol, koru beni. İçimde öldürdüğüm adamlar için cinayetten içeri tıkılmama engel ol, tanık sandalyesine otur ve suçsuz olduğumu kabul ettir hakime. Hakim ol. Yargıla beni. Hücrene tık tek pencereli. Aşçı ol, zehirle beni. Kanımı kullan domates sosu niyetine. Kasap ol, bütün sado-mazo emellerine alet et beni, evinde karını öldürememenin verdiği hınçla sapla bıçağı, süz kanımı, kıyma yap beni, kıy beni. Mimar ol, odalara böl beni. Yatak odamda seviş, salonumda televizyon izle. Kumandamı al eline, bir kişiliğimden diğerine zap'la, sesimi aç, sesimi kıs. Renk ayarlarımı boz, yazın ortasında kızart tenimi.alıntı çok enteresan bir yazı ilgimi çekti,ama bu düşünce tarzını bişiye benzetemedim.sizce nasıl bir pikolojiyle yazılmış bu yazı.romantizm değildir herhalde.başlıkta farklıydı ben sadist kadından nağmeler olarak değiştirdim
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: sadist kadından nağmeler sadece güncellemek için cevap yaıyorum.zira bu yazıyı hala çok seviyorum ve daha çok okuyanının olmasını istediğim için cevap yazdım. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sadist kadından nağmeler bence bir hayat kadının pişmanlık la yazılan kendine ve topluma olan nefreti derim
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sadist kadından nağmeler Hayatta herşeyi günlük veya kısa süreli yaşamış ve erkeler tarafından sadece et olarak görünmüş bir kadının yalnızlığında yazılmış geç bir vicdan yazısı. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: sadist kadından nağmeler psikopat olduğunu söyleyebilirim ...:D |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: sadist kadından nağmeler Forumdaki insanlara soracağına, yazının sahibine sorman daha mantıklı değil mi? Sadist değilim, hayat kadını da değilim. Anlaman gereken tek şey, bazı insanların, belli bir role bürünüp yazı yazabidikleri gerçeği. Ayrıca, bir alıntı yapıyorsan altına link de koymalısın nereden aldığına dair. Bu artık bir suç çünkü. Bu sefer link benden olsun, bir daha affetmem ![]() Kırmızı ayakkabılarım.: ÖSS. |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sadist kadından nağmeler Alıntı:
Kusura bakma maybe biz sürekli uyarı yapıyoruz.Kurallarada en başa ekledik ama durum ortada.Anlayışın için teşekkür ederiz.Bu arada hoşgeldin aramıza.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |