![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "2007 yılında yaşamak.!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "2007 Yılında Yaşamak 2007 Yılında Yaşamak 1. Şifrenizi yanlışlıkla mikro dalga fırınınıza > > >girmeye çalışıyorsanız 2. Gerçek iskambil kâğıtlarıyla yıllardır fal bakmadığınızı fark ettiyseniz 3. 3 kişilik ailenize ait ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | 2007 yılında yaşamak.!!! 2007 Yılında Yaşamak 2007 Yılında Yaşamak 1. Şifrenizi yanlışlıkla mikro dalga fırınınıza > > >girmeye çalışıyorsanız 2. Gerçek iskambil kâğıtlarıyla yıllardır fal bakmadığınızı fark ettiyseniz 3. 3 kişilik ailenize ait 15 adet telefon > numaranız varsa 4. Yan masada çalışan arkadaşınıza e-mail gönderiyorsanız 5. Arkadaşlarını ve yakınlarını arayamama sebebin e-mail adreslerinin > olmamasıysa 6. Alışverişten dönerken evinizde aldıklarınıza taşımaya yardımedecek birinin olup olmadığını nlamak için cep telefonunuzu kullanıyorsanız 7. Televizyondaki her reklâm, ekranın altında bir web adresi içeriyorsa >>8. Hayatınızın ilk 20, 30 belki de 60 yılında sahip olmamanıza karşın, > >bugün evinizden cep telefonunuzu almadan çıkmak sizde > paniğe yol açıyor ve almak için geri döndürüyorsa 10. Sabah uyandığınızda > kahvaltıdan önce > >online oluyorsanız 11. Gülümserken başınızı yana > yatırıyorsanız :) 12. Bu yazıyı okuyorsanız, başınızı sallıyor ve gülümsüyorsanız 13. Daha da kötüsü, bu nasıl bir yorum yazacağınız şimdiden düşünüyosanız 14. Listede 9. maddenin olmadığını fark edemeyecek kadar meşgulseniz 15. > >Yukarı çıkıp listede 9. maddenin olup olmadığını kontrol ettiyseniz> >> >> >> >> >> >> >ve şu an kendi kendinize gülüyorsanız > 2007 Yılında yaşıyorsunuz demektir. > >Haydi, şimdi yorum yaz.... Bunu istediğini biliyorsun :):):):)(alıntı)
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 2007 yılında yaşamak.!!! evet 2007 yılında yaşıyorum ama bukadarını yapmıyorum 1-mikrodalga fırına şifre girmiyorum 2-fallarla pek ilgilenmiyorum 3-2hattım var 4-yanımda çalışan arkadaşım yok :) 5-e-mail adresi olan arkadaşlarımıda ararım ve sms atarım :) 6-alışverişi annem yapar yada ailece yaparız o yüzden yardım etcek birine ihtiyacım yok :) 7-genelinde var ama hepsinde yok :) 8-evet cep telefonumsuz dışarı çıkamıyorum :)(kendimi eksik hissediorum:)) 9-?? 10-yok kahvaltıdan çnce online olamıyorum :) 11-hayır yana yatırmıyorum başımı :) 12-gülümsüyorum ama başımı sallamıyorum 13-yok yorumumu yazdım :) 14-farkettim 9.maddenin olmadıgını 15-yok tekrardan bakmak zorunda kalmadım ;) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |