FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > TARTIŞMA (polemik) > Serbest Kürsü

2007 yılında yaşamak.!!!

TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "2007 yılında yaşamak.!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "2007 Yılında Yaşamak 2007 Yılında Yaşamak 1. Şifrenizi yanlışlıkla mikro dalga fırınınıza > > >girmeye çalışıyorsanız 2. Gerçek iskambil kâğıtlarıyla yıllardır fal bakmadığınızı fark ettiyseniz 3. 3 kişilik ailenize ait ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2007, 07:19 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
2007 yılında yaşamak.!!!

2007 Yılında Yaşamak

2007 Yılında Yaşamak
1. Şifrenizi yanlışlıkla mikro dalga fırınınıza >
> >girmeye çalışıyorsanız
2. Gerçek iskambil kâğıtlarıyla yıllardır fal
bakmadığınızı fark ettiyseniz
3. 3 kişilik ailenize ait 15 adet telefon >
numaranız varsa
4. Yan masada çalışan arkadaşınıza e-mail gönderiyorsanız
5. Arkadaşlarını ve yakınlarını arayamama sebebin e-mail adreslerinin >
olmamasıysa 6. Alışverişten dönerken evinizde aldıklarınıza taşımaya yardımedecek birinin olup olmadığını nlamak için cep telefonunuzu kullanıyorsanız 7. Televizyondaki her reklâm, ekranın altında bir web adresi içeriyorsa >>8. Hayatınızın ilk 20, 30 belki de 60 yılında sahip
olmamanıza karşın, > >bugün evinizden cep telefonunuzu almadan çıkmak sizde
> paniğe yol açıyor ve almak için geri döndürüyorsa 10. Sabah uyandığınızda
> kahvaltıdan önce > >online oluyorsanız 11. Gülümserken başınızı yana
> yatırıyorsanız :) 12. Bu yazıyı okuyorsanız, başınızı sallıyor ve gülümsüyorsanız
13. Daha da kötüsü, bu nasıl bir yorum yazacağınız şimdiden düşünüyosanız
14. Listede 9. maddenin olmadığını fark edemeyecek kadar meşgulseniz 15. > >Yukarı çıkıp listede
9. maddenin olup olmadığını kontrol ettiyseniz> >> >> >> >> >> >> >ve şu an kendi kendinize gülüyorsanız
> 2007 Yılında yaşıyorsunuz demektir. > >Haydi, şimdi yorum yaz.... Bunu istediğini biliyorsun
:):):):)(alıntı)
Sponsored Links
Alt 01-12-2007, 07:30 PM   #2
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: 2007 yılında yaşamak.!!!

evet 2007 yılında yaşıyorum ama bukadarını yapmıyorum 1-mikrodalga fırına şifre girmiyorum 2-fallarla pek ilgilenmiyorum 3-2hattım var 4-yanımda çalışan arkadaşım yok :) 5-e-mail adresi olan arkadaşlarımıda ararım ve sms atarım :) 6-alışverişi annem yapar yada ailece yaparız o yüzden yardım etcek birine ihtiyacım yok :) 7-genelinde var ama hepsinde yok :) 8-evet cep telefonumsuz dışarı çıkamıyorum :)(kendimi eksik hissediorum:)) 9-?? 10-yok kahvaltıdan çnce online olamıyorum :) 11-hayır yana yatırmıyorum başımı :) 12-gülümsüyorum ama başımı sallamıyorum 13-yok yorumumu yazdım :) 14-farkettim 9.maddenin olmadıgını 15-yok tekrardan bakmak zorunda kalmadım ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil