![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Acil Yardım Gerekli" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar, amcam bana edirneden online havale ile, izmir şirinyer ptt şubesine 250 ytl yollamış.Bu gün gittim ancak tadilat var yazısı asmışlar.Yani kapalı.Ben şirinyer şubesine gönderilen parayı istediğim her yerden alabilirmiyim?İlla ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Arkadaşlar, amcam bana edirneden online havale ile, izmir şirinyer ptt şubesine 250 ytl yollamış.Bu gün gittim ancak tadilat var yazısı asmışlar.Yani kapalı.Ben şirinyer şubesine gönderilen parayı istediğim her yerden alabilirmiyim?İlla ki şirinyer şubesinden mi almak zorundayım???Çok önemli.Cep telefonu faturamı yatırmam gerekiyor.... Faiz işliyor şuan :(( |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Acil Yardım Gerekli nereye gönderilmişse ordan alabilirsin diye biliyorum ben ama ptt genel müdürlüğünü ara ve çok acil eline geçmesi gerektiğini söyle belki yardımcı olurlar ;) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Acil Yardım Gerekli Prosedurlerde boyle bı durum yok bıldıgım kadarı ıle, hangı ptt subesıne gonderılmıs ıse ancak ordan alabılırsınız. Fakat Posta hesabınız var ıse bır ıhtımal baska bı ptt subesınden cekebılırsınız... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Acil Yardım Gerekli merhaba arkadaşım paranı almak için illaki gönderilen şubeye gitmek zorunda değilsin dekont ile merkez şubeden alabilirsin dekont sende değil ise faks ile kopyasını götür ve paranı güle güle harca :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Acil Yardım Gerekli Teşekkür ediyorum arkadaşlar.Ya bu benim suçum aslında.Cumartesi günü alayım diye, amcama ilk gönderdiği yerden parasını, şirinyer şubesine yönlendirmesini söylemiştim.İnternetten baktım ve şirinyer şubesi cumartesi çalışıyordu....Ama tadilattaymış.Bırakın cumartesi gününü, pazartesi alabileceğim bile meçhule düştü :) Arkadaşlar birde ben şey duydum.İstediğin şubeden çekebiliyomuşsun ama kesinti oluyormuş, parayla orantılı olarak.Sizce bu doğrumu??Bilgisi olan varsa öğrenmek istiyorum.İyi Forumlar |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: Acil Yardım Gerekli Eklemeyi unuttum.Dekontsuz istediğin her şubeden çekiliyormuş ancak kesinti oluyor muş????Doğrumu acaba |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Acil Yardım Gerekli dekontsuz kimlik ile alabilirsin fakat havale kesintisi olur maalesef yalnız fazla bir kesindi yapmazlar korkmana gerek yok bu gibi durumlarda bence bankadan bir hesap açtır ve paranı kart ile çek daha uygun olur senin için postane yolu ile uğraşmana gerek kalmaz
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: Acil Yardım Gerekli İlginize çok teşekkür ediyorum.Saolun arkadaşlar.Daha önce böyle bir aksilik başıma gelmemişti.Bunu da deneyimlemiş oldum.Kimlik ile gidip alabiliyorum yani her yerden.İnşallah öyledir.Bu arada kart için uğraştırıyolar.Gerçi zaten postane kuyrukları insanı mahvediyor.Her işi olan postanede.Emekli maaşı almak isteyen,işsizlik parası almak isteyen,fatura ödeyenler,havale yapanlar,mektup yada kargo gönderenler vs...Ya küçücük yer, kendi paramızı almak için saatlerce bekliyoruz.Hadi komisyon almasalar neyse diyeceğim ama alıyorlar birde :)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |