![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "utandım şimdi" başlıklı konu görüntüleniyor, "bi hüzün vardı üstümde zaten hüzünbaz herifin tekiyim komik yazılı konular açayım forumdakilere gülsünler eğlensinler diye ama şimdi geldi aklıma hüznümün sebebi unutmuşum sabahki düşen uçağı ve ölen 57 kişiyi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | utandım şimdi bi hüzün vardı üstümde zaten hüzünbaz herifin tekiyim komik yazılı konular açayım forumdakilere gülsünler eğlensinler diye ama şimdi geldi aklıma hüznümün sebebi unutmuşum sabahki düşen uçağı ve ölen 57 kişiyi utandım kendimden utanmammı gerekir yoksa hayat devam ediyor kısmi yalanına devammı etmek gerekir...?
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utandım şimdi Alıntı:
Ayrıca sizi okuyan biriyim, "hüzünbaz" olmaz, düzenbaz olur ama hüzünlü deseniz sizi anlarım. hüznünüzüde paylaşırım. İyi forumlar. Hayat her şeye rağmen süren bir yaşam biçimidir canlılar için. | |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: utandım şimdi Alıntı:
![]() utanmammı gerekir yoksa hayat devam ediyor kısmi yalanına devammı etmek devam et hayat devam ediyor yalanına herşey böyle devam etmiyormu zaten...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |