![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Süpermeydan Logoları" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Logoları baştan 5. si güzel bence. |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 228 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Logoları 2 numara gayet güzel. ağırbaşlı hem |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Logoları Sondan üçüncüsü çok modern bir logo, ben onu beğendim...Bu konu eski tarihlerde açılmış... Ama yine de fikrimi belirtmek istedim...
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Logoları Benim için hepsi güzel yeterki SÜPERMEYDAN yazsın ....
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Süpermeydan Logoları yav yuksel abi şu bizim süpermeydan aşığı doğangüneşin nickini supermeydan olarak değiştirsene.. kızın hayatı supermeydan oldu yakında çocugu olacakmış adını supermeydan koyacakmış benden söylemesi ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |