![]() |
| | |||||||
TARTIŞMA (polemik) katogorisi Serbest Kürsü forumu içinde "Doğangüneş'e" başlıklı konu görüntüleniyor, "SN MODERATÖRÜM DOĞANGÜNEŞ SENİ SEVİYORUM :))) ANLANDIN SEN..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Doğangüneş'e SN MODERATÖRÜM DOĞANGÜNEŞ SENİ SEVİYORUM :))) ANLANDIN SEN
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e aşkolsun ozi şu sitede kaç kişiyiz.. sen bi tek doğangüneşimi seviyosun..
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e sağol canım.bende sizi hepinizi çok seviyorum....
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Doğangüneş'e Hepinizi çok seviyorum canlarım
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e yaaa içim rahatladı![]() ikinizin de bizleri sevmenize:):)
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Doğangüneş'e senide seviyorum hemde çoook seviyorum deli kız depresyon :))
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e beni bu siteye kardeşim bayx sokmadı aslında.bize gelmişti.bilgisayarımın ayarlarını yapıyordu.arada birde süpermeydana bakıyordu.o zaman gördüm süpermeydanı.kardeşim evine gitti.tabi bende hemen süpermeydana üye oldum.kardeşimede mesaj çektim.mesajım nası olmuş diye.oda bana nededi biliyormusunuz. -beni burdadamı buldun dedi. ben burda sadece kardeşimi değil sizin gibi güzel arkadaşları buldum.iyiki ngelmişim buraya .iyiki kurmuşsu bu forumu yüksel abi.....
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e formu kuran abilerimize de teşekkürü bir borç bilirim... ![]() ozi.. teşekkür ederim.. ama deli olduğumu ulu orta deme..bırak insanlar kendiliğinden tanısın ![]() ![]() iyi forumlar arkadaşlar... ![]()
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e bu arada sanada teşekkür ederim bayx senin sayende buldum burayı....sağol kardeşim
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Doğangüneş'e Alıntı:
| |
| | |
| | |