![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi İlan Verin forumu içinde "1000 Gb Kaçırılmaz Fırsat Müşteri Potansiyelinizi Artırın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kişisel Olarak Ticari Olarak Alabilirsiniz Hazırlanması Yıllar Süren Bu Arşivin Tam***** 500 YTL Karşılığında Sahip Olabilirisiniz Tamamını alma ihtiyacı duymuyorsanız arşiv gruplarından herhangi birini tercih etmek istiyorsanız fiyat listemiz aşağıda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | 1000 Gb Kaçırılmaz Fırsat Müşteri Potansiyelinizi Artırın Kişisel Olarak Ticari Olarak Alabilirsiniz Hazırlanması Yıllar Süren Bu Arşivin Tam***** 500 YTL Karşılığında Sahip Olabilirisiniz Tamamını alma ihtiyacı duymuyorsanız arşiv gruplarından herhangi birini tercih etmek istiyorsanız fiyat listemiz aşağıda ki gibidir. Film Arşivi (400 Adet) : 250 YTL Video klipler (2.000adet) : 100 YTL Sezon Diziler (Lost,Heroes,Prison Break,Kurtlar Vadisi): 75YTL MP3 (75.000 Adet) : 150 YTL Futbol Arşivi, : 50 YTL Showlar (Komik videolar Karikatürler,Stand-Up’lar : 30YTL Telefon Yüklemeleri : 50 YTL Oyunlar (200’ Yakın En çok Tutulan PC Oyun) : 200YTL “Arşiv olarak almak almak istemiyorum karışık bir şeyler olsun”diyorsanız: Film 1 adet : 1 YTL Video Klip 1 Adet : 0.25 YTL Dizi 1 Sezon : 15 YTL Mp3 1 Adet : 0.025 YTL Oyun 1 Adet : 2 YTL Diğer 1 gb : 1.5 YTL Bu dev arşive sahip olduktan sonra, en kısa zamanda farkı gözlerinizle göreceksiniz İdda Ediyoruz Geliriniz İki Katına Çıkacak Müşterilerinize Cok Keyifli Cd ler Hazırlaya Bilirsiniz Telefon Yüklemeleri Yapabilirsiniz Futbol Günümüz Vazgecilmezi Futbol Arşivimiz Hitiniz Olucak FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL BİR ŞEKİLDE ANLAŞIRIZ:) Bu dev arşive sahip olmak için bizi aramanız yeterli… Tel: 0537 3215144 (Batuhan Yılmaztürk) Email Ve Msn Adresimiz :archivestime@hotmail.com Çok Kaliteli Filimler İnternet Kafeden Satış Yapabileçeğiniz Cnnbc-e Dizileri Normalde Filimciler Bunları 50 Ytl Satıyor Ben Kendi Kafemde 25 Veriyorum Ve Gunluk Rahat Olarak 5 Adet Satıyorum Bunlar Özellikle Prison Brek Lost Heroes Gibi Diziler Arkadaş Bin Deneyin Derim Muhakkak Farkı Görüceksiniz Ve Bu Arşivden Müşterilerinize Cd Olarak Cok Satış Yapıcaksınız |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |