![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi İlan Verin forumu içinde "İŞYERİ kiranızı ödeyeyim üste bide iş verelim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "nasıl alırsınız? aylık bin ytl kazanma fırsatı sunuluyor ...eger satışınız 1500 olursa işyeri kiranızıda biz ödüyoruz...!!! size sadece yönetmek kalıyo ... türkiye geneli parça kontor bayilikleri verilmektedeir!!!! türkiyenin neresinde olursanız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: hatay
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | nasıl alırsınız? aylık bin ytl kazanma fırsatı sunuluyor ...eger satışınız 1500 olursa işyeri kiranızıda biz ödüyoruz...!!! size sadece yönetmek kalıyo ... türkiye geneli parça kontor bayilikleri verilmektedeir!!!! türkiyenin neresinde olursanız olun ne iş yaparsanız yapın bilgisayarınız ve internetiniz oldugu sürece bu işi yapabilirsiniz!!! irtibat: 0326 614 88 30 msn:kontorcan@hotmail.com ..:: KONTORCAN ::.. Parça Kontör parça kontör KontorSa sepetsepetkontor.com bütün bu siteler bize aittir ........ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: İŞYERİ kiranızı ödeyeyim üste bide iş verelim? kımse bayilik istemiyormu herkes bayi olabilir ..aylık bin ytl maasınız var |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: İŞYERİ kiranızı ödeyeyim üste bide iş verelim? Gerçeklik payı düşündüyor sadece şaka gibi :))) Kiram ödeniyor çok şükür..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: İŞYERİ kiranızı ödeyeyim üste bide iş verelim? bizimle çalışan 800 bayi var siteye girip baktın mı ki parça kontor satışı bu sadece neresi şaka? |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 270 ![]() ![]() ![]() | Cevap: İŞYERİ kiranızı ödeyeyim üste bide iş verelim? kimse istemiyo mu ? bayilik? |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Kayseri
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 55 ![]() | Cevap: İŞYERİ kiranızı ödeyeyim üste bide iş verelim? Bu ilanı vereli bayaa bi olmuş konuyu tam olarak anlayamadım çünkü çok mantıksız bir teklif msn adresini ekledim kabul edersen görüşebiliriz..
__________________ Beni Tanıyan Bilir Tanımak İstemeyende Kendi Bilir.. |
| | |
| | |