![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi İlan Verin forumu içinde "GÜfteye Bestecİ Araniyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Noter Tasdİklİ GÜftelerİme Bestecİ Ariyorum.İlgİlenen ArkadaŞlara... Saygilar.. Bİtİmsİz Hasretle Çok Bekledİler YaĞmurdu Bİrİken GÖz YaŞi DeĞİl Yoluna Bakmaktan Yorgun DÜŞtÜler GÖzlerİm ÖzlemİŞ Senİ Ben DeĞİl......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | GÜfteye Bestecİ Araniyor Noter Tasdİklİ GÜftelerİme Bestecİ Ariyorum.İlgİlenen ArkadaŞlara... Saygilar.. Bİtİmsİz Hasretle Çok Bekledİler YaĞmurdu Bİrİken GÖz YaŞi DeĞİl Yoluna Bakmaktan Yorgun DÜŞtÜler GÖzlerİm ÖzlemİŞ Senİ Ben DeĞİl.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: GÜfteye Bestecİ Araniyor merhaba ben ismail öztürk besteciyim dilerseniz ben besteleyebilirim telefonum 05354547545 saygılarımla |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: GÜfteye Bestecİ Araniyor Merhaba ben besteciyim eğer güfteni tam olarak bestecialt tire042@hotmail.com adresine gönderirsen sana notaları ile birlikte 2-3 hafta içinde verebilirim. Selamlar... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: mardinliyim izmirde büyüdüm bestelerimi satmak için istanbula geldim Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: GÜfteye Bestecİ Araniyor mrb arkadaşlar besteciyim şu an hazır bestelerim var satmak istiyorum klibinide yazmışım hazır senaryoda yazarım numaram 0543 822 64 07 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |