![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi İlan Verin forumu içinde "SAÇ KAYNAK TASARIM BURSA" başlıklı konu görüntüleniyor, "Iyi Günler Ben Tuğba 8 Yil Hollandada Profesyonel Olarak Saç Kaynak üzerine çaliştim. Bu Sene Türkiyeye Döndüm Ve Bursaya Yerleştim Saçlarinin Uzun Ve Dolgun Gözükmesini Isteyen Bayanlar. Saçiniza Kaynak Takildiktan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | SAÇ KAYNAK TASARIM BURSA Iyi Günler Ben Tuğba 8 Yil Hollandada Profesyonel Olarak Saç Kaynak üzerine çaliştim. Bu Sene Türkiyeye Döndüm Ve Bursaya Yerleştim Saçlarinin Uzun Ve Dolgun Gözükmesini Isteyen Bayanlar. Saçiniza Kaynak Takildiktan Sonra Gözlerinize Inanamiyacaksiniz. Ben Kendim 6 Yildir Kullaniyorum Ve Birakaniyorum. Saçlarinizla Saatlerce Uğraşmadan Harika Görünümler Elde Edebilirsiniz. üstelik Kimse Saçinizda Kaynak Olduğunu Farketmiyecek. Saçlari Holandadan Getiriyorum Ve %100 Doğal. Boya-perma-fön... Kendi Saçiniza Uyguladiğiniz Herşeyi Uygulayabilirsiniz. 200 Adet Kaynak (harika Dolgunluk) + Boya + Kesim= 750 Ytl Ilgilenen Arkadaşlar Bana özelden Mesaj Atabilir Yada Buraya Yazabilir VEYA buraya cvp yazabilir Sevgilerimle. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: SAÇ KAYNAK TASARIM BURSA sadece kaynak ne kadar bursada dükkanınız kuaför salonunuz nerde ben forma girmiyorum yazdığınız hakkında bilgi alabilmek için üye oldum yaptırmak istiyrum ama çok pahalı ya yapın biseyler :)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |