FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > Bloglar > ISI_mail

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

Bu mesaji Degerlendirin

onüc: günlerin yeniden tespihe dizilisi

Gonderdi 19-08-2008 saat 02:15 PM by ISI_mail
Nasil oldu ben de anlamadim. Yavas yavas hapishanenin alisilagelmis ritmine uydum. ilk yemek, ilk konusma, ilk gülüs, ilk görüsme, ilk sigara,... gardiyanla ilk karsilasma. Psikolagla konusma. Sanki yasadigim o bir kac hafta yitip gitti. Gruba katilmaya basladim. Evislerinde bana da bir görev verdiler.

Günler tek tek tespihipine dizildiler. Günlerimizi cekiyoruz...

Katogori Katogorisiz
izlenme 153 Yorumlar 0 Email Blog Entry
Toplam Yorumlar 0

Yorumlar

 

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:54 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO