![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Nick Degisıklik istekleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "bende MinerVa istiorum lütfennn deiştirebilirmisnizzz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri bende MinerVa istiorum lütfennn deiştirebilirmisnizzz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #23 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri MinerVa Kullanıcı adı baska bir uye tarafından kullanılıyor,Lutfen! baska kullanımda olmayan bir uye adı seciniz.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri üye adı mı değiştiriyorsunuz istek üzerinee:biggrin: |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Dogrudur, Yalnız senın gibi aktif uyelere veriliyor bu hak :) Sendemi değistireceksin?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri peki tamam sorry kuralları okumamaısstım Konu BEUCR tarafından (03-09-2007 Saat 04:40 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #28 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
| | #29 |
| Banned | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Ben bu kullanıcı adımı çok seviyorum.Tüm üyeliklerimde bu nickimi kullanıyorum.Ancak nickimi belirtmek istemediğim sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum.Yeni nickim RA olabilirse menun olurum.!!! SAYGILAR.... |
| | |
| | #30 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
Sweetceyo olan uye adınız RAA olarak değiştirilmiştir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |