![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Parfüm Nerelere Sürülmeli" başlıklı konu görüntüleniyor, "Axe diyorsunuz. Gülüm sizin bu konuda yorumunuz var mı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Nerelere Sürülmeli Erkeklere genelde adidas yada clear olabilir. |
| |
| | #13 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Nerelere Sürülmeli ben biyerde duymuştum parfümler atar damar üzerine sürülürmüş.örn;kulak altları ,ense kökü,bilekler.ben bayılırım parfümlere ve de çok kullanırım ama çok hafif kokuları seveerım ağır kadınsı kokuları sevmem,meyve ve çiçek kokularını severim. |
| |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Nerelere Sürülmeli adidasta güzeldir ama benim tercihim yinede axe.
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Parfüm Nerelere Sürülmeli parfüm içinde kimyasal maddeler olduğu için bana yasak kullanamıyorum :(
__________________ TUĞÇE NUR |
| |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Parfüm Nerelere Sürülmeli arkadaşlar parfüm sadece özel günler için değil her gün kullanılması lazım ve parfüm çeşitlerinden önerim BVL dir
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| |
| | #19 |
| Uye Grubu ![]() | Cevap: Parfüm Nerelere Sürülmeli Arkadaslar Parfumu nereden pis kokular geliyorsa oraya surun.bunu bilmiyecek ne var:) Favori parfumum Giorgio Armani Not: Parfum kullanmam |
| |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Parfüm Nerelere Sürülmeli |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |